اسانس برگاموت از پوست میوه درخت برگاموت به روش فشردن سرد بدست میآید. این درخت از تیره مرکبات بوده و در جنوب کشور به ترنج معروف است. عطر و مزه اسانس برگاموت شبیه به لیمو ولی ملایمتر و مطبوعتر از آن است و لذا انتخابی عالی برای معطر کردن چای با آن است. در کشورهای غربی به ویژه انگلستان چایهای با کیفیتی مانند ارلگری و توینینگ از این اسانس برای معطر کردن چای استفاده میکنند.
ترکیبات موجود در این اسانس مانند آلفا پنین و لیمونن خواص ضدافسردگی دارند. این اسانس همچنین خواص ضد عفونیکنندگی و ضد اسپاسم دارد.
محصولات:
اسانس برگاموت میکروانکپسوله به رنگ چای سیاه و در اشکال اکسترود، اسفر و پودر
قرص اسانس برگاموت میکروانکپسوله
مزایای محصول: در این محصولات اسانس برگاموت در کپسولهای ریزی محبوس و محافظت میشوند تا هنگام اختلاط با چای و یا بعد از باز کردن درب قوطی چای عطر و طعم به مرور زمان کاهش پیدا نکند. تنها هنگام دم کردن چای این کپسولها باز شده و محتوی اسانس آن آزاد میشود. با توجه به راحتی تنظیم نسبت عطر و طعم به چای، مزیت دیگر محصول قابلیت تنظیم میزان عطر و طعم با کم و زیاد کردن مقدار محصول نسیت به چای بصورت دلخواه است.