نعناع یک گیاه چند ساله با رشد بسیار سریع است. این گیاه واریتههای مختلفی داشته و از دیرباز به عنوان یکی از اجزاء طب سنتی و اسلامی ایران و همچنین طب سنتی چین و هند بکار گرفته شده است. واریته نعناع فلفلی یا پپرمینت Mentha piperita دارای حداکثر ۱% اسانس است که بیشتر از منتول و ترکیبات همخانواده آن تشکیل شده است. این اسانس بیشتر در صنایع داروئی و غذائی مورد استفاده قرار گرفته است. واریته دوم اسپرمینت Mentha spicata است که اسانس کمتری دارد. جزء غالب این اسانس کاروون و ترکیبات همخانواده آن است. بیشترین کاربرد اسپرمینت در صنایع داروئی و عطرسازی بوده و به دلیل ملایمتر بودن بو و طعم، کمتر در صنایع غذائی مورد استفاده قرار گرفته است.
اسانسها ترکیباتی آبگریز بوده و لذا محدودیتهائی برای استفاده از آنها در محصولات بر پایه آبی وجود دارد چرا که سریعا دو فاز شده و یا در آب نامحلول هستند. محصولات اسانسی شرکت عصر نانو از جمله اسانس نعناع با استفاده از یک دانشفنی نوین به صورت آبدوست درآمده و به راحتی در آب محلول هستند. کلیه خواص فیزیکوشیمیائی و زیستشناختی و همچنین الگوی عطر، طعم در این ترکیبات ابقاء شده و با اسانس اولیه یکسان هستند. ایجاد قدرت انحلال در آب، مقاومت در برابر حرارت، اشعه فرابنفش، تاثیر اکسیژن، نور و پایداری بیشتر اسانس که به فرم جامد و ریز کپسول درآمده، انبارمانی بالائی داشته و خواص جدید ایجاد شده همگی مطلوب صنعت هستند. ایجاد فرآوردههای جدید بر پایه اسانس جامد و محلول در آب با این محصولات ممکن میگردد.
محصولات:
اسانس نعناع میکروانکپسوله
قرص جوشان نعناع