تمام انواع چای از جمله چای سبز، سیاه، سفید و اولانگ از برگ گیاه چای تهیه میشوند. تفاوت کیفیت، عطر و طعم و رنگ، اجزاء تشکیل دهنده و خواص انواع چای بستگی به نوع و زمان تخمیر آن دارد.
چای سبز در مقایسه با سایر چایها خواص داروئی و درمانی بیشتری داشته و این خواص به خاطر وجود مقدار بیشتر و نوع پلیفنولهای موجود در آن است که در سوخت و ساز بدن موثر بوده و قادر است فرآیندهای اکسیداسیونی موجود در بدن را کند نماید.
از جمله این فرآیندها میتوان جلوگیری از پیری سلولی و ایجاد تومور یا سرطان، تنظیم گردش خون، بهبود سوخت و ساز در چربی و قند و تاخیر در ایجاد چاقی و دیابت، جلوگیری از ایجاد لخته در خون و حمله قلبی را نام برد.
کارآزمائیهای بالینی فراوانی از این ادعاها حمایت کرده و در جوامعی که چای سبز بیشتری مصرف میکنند آمار سرطان بسیار کمتر است. در حال حاضر بیش از ۳۰۰ کارآزمائی بالینی بروی چای سبز در آمریکا و اروپا در جریان است. این مطالعات بروی مجموع سایر چایها ۱۲ مورد است.
محصولات:
چای سبز فوری
قرص جوشان چای سبز