با بهرهگیری از فناوری نانو و انکپسولهسازی مواد فعال، راهکارهای نوآورانهای در حوزه صنایع دام، طیور و آبزیان ارائه میدهد. این خدمات با هدف افزایش کارایی، بهینهسازی فرآیندهای تغذیهای و درمانی، کاهش هدررفت منابع و بهبود سلامت دام و طیور طراحی شده است.
در این فرآیند، ویتامینها، پروتئینها، پروبیوتیکها، آمینو اسیدها و املاح با استفاده از فناوری انکپسولهسازی نانو و پوششهای پلیمری نانو تولید میشوند. این پوششها بهگونهای طراحی شدهاند که مواد فعال، بهطور کنترلشده و هوشمند در سیستم گوارشی دام و طیور آزاد شوند. این فرآوردهها برای محافظت از مواد فعال در برابر تخریب حرارتی، رطوبت و pH غیرمناسب طراحی میشوند و به افزایش پایداری و زیستدستیابی مواد مغذی کمک میکنند.
مزایا:
عصارههای گیاهی و اسانسها با استفاده از فناوری استخراج با روشهای پیشرفته نظیر فرایند استخراج فوق بحرانی CO₂ ( Super critical co۲ extraction)تولید میشوند. این روش استخراج به حفظ خواص ترکیبات فعال زیستی در عصارهها کمک میکند و مواد را در قالبهایی مانند پودر قابل حل در آب، گرانول، پلت و ریز کره تبدیل مینماید. عصارهها و اسانسها به دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدالتهابی، به بهبود سلامت دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی دام و طیور کمک میکنند.
مزایا:
تکنولوژی انکپسولهسازی نانو بهمنظور تبدیل چربیها و روغنها به پودرهای قابل حل در آب استفاده میشود. این فرآیند از کپسولهسازی نانو در ماتریسهای آبدوست برای تبدیل مواد چربیدار به شکلهای پودری که به راحتی در آب حل میشوند بهره میبرد. این روش باعث میشود که چربیها به شکلی بهینه و با جذب بالا در سیستم گوارشی دام و طیور مورد استفاده قرار گیرند و از هدررفت انرژی و تغییرات فیزیکی ناخواسته جلوگیری شود.
مزایا:
با استفاده از فناوری نانو و آنزیمها، افزودنیهای خوراکی شامل مکملهای پروبیوتیکی و آنزیمی برای بهبود فرآیندهای گوارشی و افزایش زیستدستیابی مواد مغذی در خوراک دام، طیور و آبزیان تولید میشود. این افزودنیها بهطور خاص به بهبود سلامت روده، افزایش ضریب تبدیل غذایی (FCR) و کاهش بیماریها کمک میکنند.
مزایا:
خوراک آبزیان با استفاده از فرمولاسیونهای شناور و آهسته رهش طراحی میشود. این خوراکها با استفاده از مواد نانوپلیمر تولید میشوند که باعث میشود خوراک مدت طولانیتری در سطح آب شناور بماند و مواد مغذی به تدریج آزاد شوند. این نوع خوراکها نه تنها جذب بهینه مواد مغذی را تضمین میکنند، بلکه به کاهش آلودگی آب و کاهش ضایعات نیز کمک میکنند.
مزایا:
فناوری نانو با استفاده از نانوذرات و پوششهای محافظتی برای افزایش پایداری مواد خوراکی در برابر فرایندهای پخت و شوکهای حرارتی به کار میرود. این فناوری بهویژه در خوراکهای آماده و مکملهای غذایی حیوانات کاربرد دارد و باعث میشودکه ترکیبات فعال در برابر شوکهای حرارتی و پختهای طولانی حفظ شوند و مواد مغذی به بهترین شکل به بدن دام و طیور منتقل شوند.
مزایا:
داروهای مبتنی بر نانو بهویژه Adjuvantهای واکسنها با استفاده از نانوذرات طبیعی مانند کیتوسان (Chitosan) تولید میشوند. این فناوری موجب افزایش زیستدستیابی داروها و افزایش اثر بخشی درمانها میشود. همچنین فرمولاسیونهای گیاهی و طبیعی برای تولید داروهایی با حداقل عوارض جانبی و اثربخشی بالا طراحی میشوند.
مزایا:
با استفاده از فناوری نانو و نانوذرات جذبکننده، توکسینها و مایکوتوکسینها از خوراک دام و طیور جدا میشوند. این فرآیند موجب میشود که دامها و طیور از سموم و آلودگیها به دور باشند و سلامت محصولات دامی حفظ گردد.
مزایا:
با استفاده از فناوریهای نوین، ضایعات کشتارگاهی مانند پوست، استخوان، چربی و دیگر محصولات جانبی به محصولات با ارزش افزوده بالا تبدیل میشوند. این فرآیندها شامل فرآوری بیولوژیکی و انکپسولهسازی نانو است که به بهرهبرداری بهینه از منابع و کاهش هدررفت مواد کمک میکند.
مزایا: